Wie zijn wij?

Mechan Cultuurtechniek levert machines voor de groensector. Ons bedrijf richt zich op de vooruitstrevende, professionele klant die op de toekomst gericht is. In de groenmarkt is Mechan Cultuurtechniek gespecialiseerd in zowel de gemeentelijke, als sportveld en golfbaansector. Mechan Cultuurtechniek is dé partner en biedt een totaalpakket voor de land- en tuinbouwmarkt in de breedste zin van het woord.

Mechan Holding

Mechan Cultuurtechniek is onderdeel van Mechan Holding. De Holding is een Nederlands-Belgische onderneming die al sinds 1970 activiteiten ontplooit in de agribusiness. De belangrijkste activiteiten bestaan uit de distributie van allerlei landbouwmachines. Er worden ook steeds meer aanvullende services aangeboden (denk aan Mechan Verzekeringen, Lestractor en Mechan Trainingen en Opleidingen) en Precision Farming is één van de huidige speerpunten van Mechan Holding. 

Historie

Mechan Holding is in 1970 ontstaan vanuit de samenvoeging van een aantal ondernemingen in landbouwmechanisatie waaronder de Vor in Achterveld. Mechan Holding is gevestigd in Achterveld. De Belgische tak Matermaco Group heeft een vestiging in Gembloux. Mechan Holding heeft twee locaties in Nederland: Mechan Cultuurtechniek en Mechan Next in Tiel en Mechan Groep in Achterveld. Onder de holding vallen ook een aantal eigen dealers: Vohamij in Heythuysen, Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp, Martien Visser in Joure, Otto Barkhuis in Musselkanaal en Siddeburen, Mecha-Service in Emmeloord, Mechan Dealer in Achterveld en de twee vestigingen van Gebr Bonenkamp in Tiel en één in Ijsselstein.

Missie

Mechan Holding is een distributie- en serviceorganisatie voor producten en diensten in de agrarische-, constructie- en industriesector.  Mechan Holding heeft als doel om door middel van een attractieve klantpropositie voortdurend waarde toe te voegen aan de distributiekanalen. ''Equip to grow''. 

Werken bij Mechan

Bekijk het vacature overzicht op de Mechan Groep website